برنج تازه به برنج هایی گفته میشود که در سال جدید زارعی برداشت شده است.دانه های برنج تازه در ابتدا دارای مقدار آب و رطوبت است و به مرور زمان با خشک شدن دانه و انبار کردن آن این آب و رطوبت از بین میرود. فصل برنج تازه به فصل برنج تازه بستگی به گونه برنج دارد اگر برنج تازه مربوط به کشت های اول باشد زمان کاشت از فروردین ماه آغاز و در پایان ماه تیر ( برنج های زودرس مانند طارم، هاشمی) و در پایان ماه شهریور برنج های پرمحصول و دیررس اعم از ( برنج فجر، برنج طارم هاشمی ، برنج طارم دم سیاه ) برداشت انجام میشود و بعد از مدتی کوتاهی با طی کردن مراحل شالیکوبی روانه بازار میشود و اگر برنج تازه مربوط به کشت های دوم باشد، کشت آن از مرداد ماه آغاز شده و در پایان آبان ماه برداشت آن انجام میشود و بعد طی کردن مراحل شالیکوبی روانه بازار میشود. برای خرید برنج ایرانی مستقیم از کارخانه به فروشگاه اینترنتی برنج آرتا رحیمی مراجعه نماید و بهترین برنج شمال را زیر قیمت بازار مستقیم از شالیکوبی بخرید. برای خرید عمده برنج به همراه ضمانت مرجوعی تا یک ماه به صفحه ثبت سفارش ما مراجعه کنید و یا با شماره تماس های موجود در سایت تماس حاصل نمایید.
لازم به ذکر است کشت دوم فقط در استان مازندران کشت میشود و شهرستان های بابلسر و فریدونکنار بیشترین سطح کشت از برنج کشت دوم را دارا هستند.
برنج تازه چقدر باید بماند ؟
البته باید در نظر داشت برنج تازه را باید تا سه ماه بعد از برداشت به آن تازه گفت. بطور معمول بعد از گذشت سه ماه برنج رطوبت خود را از دست داده و به نوعی خشک تر میشود و هرچه زمان میگذرد کهنه تر میشود و بعد از گذشت یک سال به آن برنج کهنه گفته میشود
مدت زمان خیساندن برنج تازه چقدر باید باشد؟
از سوالات متدوال در پخت برنج تازه این است که برنج تازه را چند ساعت باید خیس کرد؟
یکی از اشتباهات رایج آشپزان تازه کار این است که برنج تازه را خیس میکنند. برنج تازه بدلیل وجود آب و رطوبت در دانه های آن نباید خیسانده شود و اگر هم ملزم به خیساندن برنج تازه بودید حداقل زمان خیساندن آن 15 دقیقه میباشد. خیساندن برنج تازه میتواند باعث شفته شدن و یا خمیری شدن آن در پخت شود.