جمعه ,۴ اسفند ۱۳۹۶ :: Thursday ,22 February 2018

جستجو های اخبار روز

ناهار/ ته چین شهمیرزادی طعم دیگری دارد!

ناهار/ ته چین شهمیرزادی طعم دیگری دارد!
ناهار/ ته چین شهمیرزادی طعم دیگری دارد!

آسمونی/ ته چین شهمیرزادی یکی از غذاهای محلی استان سمنان شهر شهمیرزاد است. شهمیرزاد منطقه‌ای ییلاقی از توابع استان سمنان و در ۲۵ کیلومتری این استان قرار دارد که از طبیعت بسیار زیبا و از نعمت‌های بسیار فراوانی برخوردار است و دارای بزرگترین باغ گردوی جهان است و خوب است بدانید شهمیرزاد یکی از منطقه‌های ییلاقی ساسانیان و اشکانیان بوده است و در آن جا قلعه‌هایی داشته‌اند.
چی لازم دارم (برای ۶ نفر):
برنج: ۵ پیمانه
عدس پخته: ۲ پیمانه
سبزی خردشده: ۵۰۰ گرم
گوشت بره: ۷۵۰تا ۱ کیلو گرم
زردچوبه، ادویه مخلوط، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
مواد لازم برای دورچین:
چغندر کوچک: ۵ عدد
سیب زمینی کوچک: ۵ عدد
به: ۲ عدد (ورقه شده)
کلم قمری کوچک: ۳تا ۴ عدد (ورقه شده)
بادنجان کوچک سرخ شده: ۳ تا ۴ عدد (ورقه شده)
اسفناج تفت داده شده با پیاز داغ و گرد غوره: ۲۵۰ گرم
آلوچه خشک: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ته چین شهمیرزادی:
برنج خیس کرده را بجوشانید و از حد معمول دان تر در نظر بگیرید.
سپس عدس پخته و سبزی پلو را اضافه، بعد از یکی دو جوش آبکش کنید.
گوشت را باز کرده و به صورت یک صفحه درآورید سپس سطح گوشت را با زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مورد نظر و کمی نمک آغشته کنید.
ابتدا ته قابلمه مورد نظر روغن بریزید.
سپس کمی زردچوبه اضافه کرده، سه تا چهار کفگیر از برنج آبکش شده به همراه سبزی و عدس را ریخته و گوشت ادویه زده فوق را روی سطح برنج قرار دهید.
مجدداً کمی از برنج آبکش شده را روی گوشت بریزید و دورچین غذا را دور تا دور و میان غذا قرار دهید.
سپس مابقی برنج آبکش شده را روی مواد بریزید و قابلمه را به مدت ۳ الی ۴ ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا بر اثر دم کشیدن گوشت نیز پخته شود.
سپس ته چین فوق را در ظرف مورد نظر کشیده و دورچین آن را هم حاشیه ظرف قرار دهید سپس سرو نمایید.
در شهمیرزاد گاهی آب چلو را کنار می‌گذارند و با یک کفگیر از برنج آبکشی شده همراه با عدس و سبزی و مقداری لواشک یا رب آلوچه، آش درست کرده و این آش را روی حرارت بسیار کم قرار می‌دهند تا جا بیفتد.

نکته:
این دستور ۹۸۵ گرم کربوهیدرات، ۲۵۰ گرم پروتئین، ۲۷ گرم چربی و ۵۲۱۰ کیلو کالری انرژی دارد.
گوشت بره بهتر است نازک و از سردست یا میان پهلو انتخاب شود.
سبزی موجود در مواد لازم شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و کمی شنبلیله می‌باشد.
در شهمیرزاد این ته چین را حتماً با گوشت خام (نه تفت داده) درست می‌کنند.منبع:

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "ناهار/ ته چین شهمیرزادی طعم دیگری دارد!" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

جستجو های تصادفی اخبار