چهارشنبه ,۲ اسفند ۱۳۹۶ :: Wednesday ,21 February 2018

جستجو های اخبار روز

غذای اصلی/ «رول مریم گلی»، پیش غذایی فوق العاده

غذای اصلی/ «رول مریم گلی»، پیش غذایی فوق العاده
غذای اصلی/ «رول مریم گلی»، پیش غذایی فوق العاده

فوت و فن/ مریم‌گلی را به همراه غذا‌های چرب مانند گوشت اردک و غاز استفاده می‌کنند. این گیاه به همراه کربوهیدرات‌ها نیز غذا را خوشمزه می‌کند؛ بنابراین در تهیه نان، سوپ و سیب‌زمینی نیز بسیار کاربرد دارد.
تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان ور آمدن خمیر: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
چی لازم دارم:
۴۵۰ گرم خمیر نان سفید
دو قاشق غذاخوری کره آب شده
نصف پیمانه کشمش
دو قاشق غذاخوری زنجبیل شکری
دو قاشق غذاخوری مریم‌گلی تازه
یک عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری آب
۱۲ عدد برگ تازه مریم‌گلی
چطور بپزم:
۱- سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. روی آن کره آب شده بزنید و روی آن کشمش، زنجبیل شکری و مریم‌گلی بریزید. از طول خمیر را رول کنید. سپس آن را به رولت‌هایی به قطر ۳ سانتی‌متر برش دهید. رول‌های آماده را کف سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر پف کند.
۲- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و با قلم‌مو روی سطح رول‌ها بمالید. در صورت تمایل، برگ‌های کوچک مریم‌گلی را روی هر رول قرار دهید، دوباره تخم‌مرغ بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

ارزش غذایی:
کالری: ۱۴۱
چربی: ۴ گرم
کلسترول: ۲۳ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۲۴ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۳ گرم
سدیم: ۱۹۹ میلی‌گرم



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شویدمنبع: فوت و فن

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "غذای اصلی/ «رول مریم گلی»، پیش غذایی فوق العاده" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

جستجو های تصادفی اخبار