دوشنبه ,۲۵ تیر ۱۳۹۷ :: Monday ,16 July 2018

جستجو های اخبار روز

ناهار/ کباب تابه ای سیخی در هوای بارانی می چسبد

ناهار/ کباب تابه ای سیخی در هوای بارانی می چسبد
ناهار/ کباب تابه ای سیخی در هوای بارانی می چسبد

برترین ها/ کباب دیگی‌ (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیه این غذا استفاده می شود.
چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران: به مقدارلازم
رب گوجه ‌فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق چای خوری
کره: ۱ قاشق سوپ خوری
چطور بپزم:
ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.
سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار کمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.
سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabarمنبع: برترین ها

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "ناهار/ کباب تابه ای سیخی در هوای بارانی می چسبد" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

جستجو های تصادفی اخبار