جمعه ,۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ :: Thursday ,26 April 2018

جستجو های اخبار روز

میز اردور/ «سالاد اندونزی» تا حالا خورده‌اید؟

میز اردور/ «سالاد اندونزی» تا حالا خورده‌اید؟
میز اردور/ «سالاد اندونزی» تا حالا خورده‌اید؟

آخرین خبر/ مواد لازم:
کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان
کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان
کالباس 200 گرم
ذرت 1/2 لیوان
نخودفرنگی 1 لیوان
هویج 2 عدد
خیار شور 4 عدد
سس مایونز مقدار لازم
طرز تهیه :
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته ها :
میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabarمنبع: آخرین خبر

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "میز اردور/ «سالاد اندونزی» تا حالا خورده‌اید؟" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار