شام/ دستور تهیه پوره سیب زمینی ایرلندی
سه شنبه ,۳۰ مرداد ۱۳۹۷ :: Tuesday ,21 August 2018

شام/ دستور تهیه پوره سیب زمینی ایرلندی

شام/ دستور تهیه پوره سیب زمینی ایرلندی
شام/ دستور تهیه پوره سیب زمینی ایرلندی

بدونیم/ پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنای کلم سر سفیده و یک غذای سنتی است که ایرلندی ها با گوشت درست می کنن. می تونید به جای مواد این غذا از خیلی جایگزین های دیگه استفاده کنید. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر استفاده کنید.
اگه دنبال یه غذای فرعی ساده و خوشمزه هستید کولکانون انتخاب خوبیه.
چی لازم دارم:
۴ عدد سیب زمینی بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
۴ قاشق غذاخوری کره
۴ پیمانه کلم پیچ یا اسفناج
۳ حبه سیر خرد شده
۴ عدد پیاز سبز خرد شده
۱ و ¼ پیمانه شیر
نمک به اندازه کافی
چه جوری درست میشه:
گام اول: قابلمه را پر از آب کنید و بجوشانید و سیب زمینی ها را پوست بگیرید.
گام دوم: سیب زمینی ها را خرد کرده و داخل آب بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد. وقتی چنگال را داخل سیب زمینی ها فرو می کنید باید کاملا نرم و پخته باشند. سپس سیب زمینی را از آب دربیاورید و کنار بگذارید.
گام سوم: کره را داخل تاوه داغ کنید و کلم پیچ یا اسفناج، پیاز سبز و سیر را اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا اسفناج ها کاملا نرم شوند.
گام چهارم: تاوه را از روی شعله بردارید و سیب زمینی و شیر را اضافه کنید.
گام پنجم: سیب زمینی ها را با چنگال له کنید.
گام ششم: نمک را اضافه کنید و با کره سرو کنید.منبع:

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "شام/ دستور تهیه پوره سیب زمینی ایرلندی" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

جستجو های تصادفی اخبار