فذای اصلی/ طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
یکشنبه ,۲۸ مرداد ۱۳۹۷ :: Sunday ,19 August 2018

جستجو های اخبار روز

فذای اصلی/ طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

فذای اصلی/ طرز تهیه  پیتزا مارگاریتا
فذای اصلی/ طرز تهیه  پیتزا مارگاریتا

برترین ها/1. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

2. برای هر نفر یک عدد خمیر آماده پیتزا را روی سینی فر بگذارید.

3. روی آن کمی روغن زیتون بمالید.

4. حالا نیم کیلو گوجه‌فرنگی پوره شده را با 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی، 2 حبه سیر له شده، یک قاشق ریحان ریز شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت یک لایه نازک روی خمیر پیتزا بریزید.

5. سینی فر را به مدت یک ربع حرارت دهید، بیرون بیاورید و روی سطح پیتزا را با پنیر موتزارلای رنده شده بپوشانید.

6. دوباره پیتزا را یک ربع دیگر حرارت دهید و بعد برای سرو روی آن را با چند برگ ریحان تازه تزئین کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرین خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabarمنبع: برترین ها

برای مشاهده اخبار مشابه با عنوان "فذای اصلی/ طرز تهیه پیتزا مارگاریتا" کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

جستجو های تصادفی اخبار